OOGARTSENASSOCIATIE GENK <br />DR. MALEUX, DR. HOUBEN & DR. GAST

OOGARTSENASSOCIATIE GENK
DR. MALEUX, DR. HOUBEN & DR. GAST

Update 12/07: wij blijven patiënten ontvangen op afspraak.
Wij deden alvast de nodige aanpassingen in de praktijk om de raadpleging zo veilig mogelijk te laten verlopen. Mogen wij u dan ook vragen om NIET langs te komen indien u geen afspraak heeft maar telefonisch contact met ons op te nemen bij vragen/problemen. Gelieve het later opnieuw te proberen indien de lijnen bezet zijn.

Voor alle patiënten mét afspraak:
*Als u ziek bent/ recent geweest (of mensen in naaste omgeving) > kom NIET langs maar verwittig ons wél!
*Indien u op vakantie bent geweest > gelieve het protocol te volgen dat van kracht is voor die regio (bv: testen, quarantaine etc) > laat ons iets weten als uw afspraak dan moet verplaatst worden maar kom NIET langs
*Kom álleen op afspraak of maximum met 1 extra begeleid(st)er (als dat écht noodzakelijk is) > de rest wacht buiten
*Mogen wij vragen een chirurgisch mondmasker op te zetten voor u de praktijk binnenkomt
*Gelieve met bancontact te betalen

Gelieve zélf online een afspraak te boeken om zo het secretariaat te ontlasten.
Wij rekenen op uw burgerzin, bedankt voor uw begrip
Team oogartsenassociatie Genk

Disclaimer

Deze website is eigendom van BVBA Dr Maleux Dr Witters

Contactgegevens:

Adres maatschappelijk zetel: Oostervenne 4  , 3600 Genk
Telefoon: 089/855673

Ondernemingsnummer: 810.197.646


Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan BVBA Dr Maleux Dr Witters of rechthoudende derden.

Bepeperking van aansprakelijkheid

De informatie op de webstite is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

BVBA Dr Maleux Dr Witters levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site onbeschikbaar zou zijn, zal naam onderneming de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.
BVBA Dr Maleux Dr Witters kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die onstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. BVBA Dr Maleux Dr Witters geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (on)beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.
BVBA dr Maleux Dr Witters kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma's of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina's van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. BVBA Dr Maleux Dr Witters verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken.

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Tongeren bevoegd.

ADRES & PARKEEROPTIES

Praktijkadres

Oude Markt 14, 3600 Genk

Plan je route

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.